Aanbieding!

Zeepschaaltje

7,00

-36%

Met dit keramieken zeepschaaltje worden jouw soap bars meteen stijlvolle eyecatchers in je badkamer. Een uniek stukje handgemaakte kunst!

Op voorraad

Gratis verzending vanaf €75

Vandaag besteld, morgen verzonden.

  • 100% vegan, duurzaam en ethisch verantwoord
  • 14 dagen makkelijk retourneren
  • Veilig betalen

Afmetingen: 8,5 x 9 cm

Al het aardewerk van Studio JUX komt uit Thimi in de Kathmandu Vallei, een plek bekend om zijn aardewerk, waaronder keramiek. Thimi vormt al honderden jaren een pottenbakkersgemeenschap en de vaardigheden worden er van generatie op generatie doorgegeven. Alle keramiek wordt met de hand op de draaischijf gegoten. De gedetailleerde ontwerpen worden individueel met de hand gemaakt. Daarom maken kleine variaties in grootte, vorm en kleur ieder stuk uniek en heel bijzonder.

Over Studio JUX:
De collectie van Studio JUX wordt gemaakt in hun eigen fabriek, en ondersteunt tal van projecten voor vrouwenemancipatie en sociale ondernemingen die gevestigd zijn in Kathmandu, Nepal. Dit betekent dat Studio JUX  voor veilige en gezonde werkomstandigheden voor alle werknemers zorgt, de sociale impact kan maximaliseren en tegelijkertijd de impact op het milieu kan minimaliseren. Elk stuk wordt met liefde en toewijding met de hand gemaakt.