Vegan Witte Chocolade Reep – Hazelnoot & Acerola

3,00

Deze vegan witte chocolade is knapperig dankzij de hazelnoten en heeft een verfrissend zuurtje dankzij de acerola kersen. Dit product is 100% biologisch, vegan, plasticvrij en wordt gemaakt met kwalitatieve, faire ingrediënten.

Uitverkocht

Gratis verzending vanaf €75

Vandaag besteld, morgen verzonden.

  • 100% vegan, duurzaam en ethisch verantwoord
  • 14 dagen makkelijk retourneren
  • Veilig betalen

Gewicht: 40 gram
Afmetingen: 14 x 3 x 1,76 cm
Advies: koel en droog bewaren
Kan sporen van noten en melkeiwit bevatten

Ingrediënten: (39%), rijstdrankpoeder* (rijst*, zonnebloemolie*, zout), kokosbloesemsuiker*, HAZELNOOT* (8%), gedroogde moerbeien*, yaconpoeder*, acerolapoeder* (1,3%), vanillepoeder*, emulgator (zonnebloemlecithine*).

Over Lovechock
Lovechock is een Nederlandse chocoladeproducent die een aantal kernwaarden hanteert: liefde voor de consument, voor de cacaoboer, voor de planeet en voor dieren. Daarom werkt Lovechock namelijk enkel met ‘raw chocolate’. Dit wil zeggen dat de cacaobonen enkel lichtjes aan de buitenkant geroosterd worden, zodat de goede bestanddelen van de cacaoboon goed bewaard blijven. Daarnaast werkt Lovechock enkel met biologische ingrediënten, zijn alle verpakkingen plasticvrij en zijn alle chocolades 100% vegan. Tot slot garandeert Lovechock eerlijke lonen voor de cacaoboeren, omdat ze werken met een direct trade-systeem: ze betalen de boer rechtstreeks en werken niet met tussenpersonen.