Vegan Melkchocolade Reep – Gezouten Pecan

3,00

Deze overheerlijke vegan melkchocolade (80% cacao) is lekker krokant dankzij de pecannoten en het zeezout. Deze chocoladereep bevat ook Maca, een wortel uit de Andes met een heerlijke notensmaak. Dit product is 100% biologisch, vegan, plasticvrij verpakt en gemaakt van kwalitatieve, eerlijke ingrediënten.

Uitverkocht

Gratis verzending vanaf €75

Vandaag besteld, morgen verzonden.

  • 100% vegan, duurzaam en ethisch verantwoord
  • 14 dagen makkelijk retourneren
  • Veilig betalen

Gewicht: 40 gram
Afmetingen: 14 x 3 x 1,76 cm
Advies: koel en droog bewaren
Kan sporen van melkeiwit bevatten

Ingrediënten: rauwe cacaomassa*, cacaoboter*, PECANNOTEN* (15%), dadels*, kokosbloesemnectar*, macapoeder* (2,6%), zeezout (0,5%), vanillepoeder*, venkelolie*.

Over Lovechock
Lovechock is een Nederlandse chocoladeproducent die een aantal kernwaarden hanteert: liefde voor de consument, voor de cacaoboer, voor de planeet en voor dieren. Daarom werkt Lovechock namelijk enkel met ‘raw chocolate’. Dit wil zeggen dat de cacaobonen enkel lichtjes aan de buitenkant geroosterd worden, zodat de goede bestanddelen van de cacaoboon goed bewaard blijven. Daarnaast werkt Lovechock enkel met biologische ingrediënten, zijn alle verpakkingen plasticvrij en zijn alle chocolades 100% vegan. Tot slot garandeert Lovechock eerlijke lonen voor de cacaoboeren, omdat ze werken met een direct trade-systeem: ze betalen de boer rechtstreeks en werken niet met tussenpersonen.