Aanbieding!

Theepot met Bamboe Handvat

25,00

-34%

Geniet nog meer van je theepauze met deze stijlvolle matwitte theepot met bamboe handvat, of koop hem als geschenk voor een echte theeliefhebber.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf €75

Vandaag besteld, morgen verzonden.

  • 100% vegan, duurzaam en ethisch verantwoord
  • 14 dagen makkelijk retourneren
  • Veilig betalen

Al het aardewerk van JUX komt uit Thimi in de Kathmandu Vallei. Een bekende plaats voor aardewerk zoals keramiek. Het is al honderden jaren een pottenbakkersgemeenschap en de vaardigheden worden van generatie op generatie doorgegeven. Al onze keramiek wordt met de hand op de draaischijf gegoten. De gedetailleerde ontwerpen worden individueel met de hand gemaakt. Daarom maken kleine variaties in grootte, vorm en kleur elk stuk uniek en heel bijzonder.

Afmetingen: ø 13 x 16,5 cm
Herkomst: Nepal

Over Studio JUX:

De collectie van Studio JUX wordt gemaakt in hun eigen fabriek, en ondersteunt tal van projecten voor vrouwenemancipatie en sociale ondernemingen die gevestigd zijn in Kathmandu, Nepal. Dit betekent dat Studio JUX  voor veilige en gezonde werkomstandigheden voor alle werknemers zorgt, de sociale impact kan maximaliseren en tegelijkertijd de impact op het milieu kan minimaliseren. Elk stuk wordt met liefde en toewijding met de hand gemaakt.