Aanbieding!

Pennenzak – Geometrisch

8,00

-36%

In dit leuke pennenzakje kun je pennen, potloden, schrijf- of tekengerei en zelfs make-up opbergen. Al deze katoenen etuis worden met de hand geweven en genaaid in een prachtig Fair Trade atelier in Nepal.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf €75

Vandaag besteld, morgen verzonden.

  • 100% vegan, duurzaam en ethisch verantwoord
  • 14 dagen makkelijk retourneren
  • Veilig betalen

Afmetingen: 21 x 12 cm
Kleuren: Donkergrijs, Lichtgrijs, Wit
Materiaal: Katoen
Herkomst: Nepal
Keurmerk: World Fair Trade Organization

Over Anna Nera
Anna Nera is een prachtig merk dat alleen samenwerkt met WTFO Fairtrade Organisaties. Deze ondernemingen transformeren lokale gemeenschappen, zijn pioniers op het gebied van upcycling, geven vrouwen meer kansen en beoefenen biologische landbouw. Hun impact reikt ver en wijd.

Over Weaving
Weaving werd opgericht om leprapatiënten te redden die door hun familie werden verstoten. Zelfs wanneer de patiënten de ziekte overleefden en uitzonderlijk gespaard bleven van levenslange gevolgen, bleven hun families hen de rug toekeren. Daarom besloot Weaving deze mensen een vak te leren, een vaardigheid die hen vooruit zou helpen in het leven. Zo zijn de mannen en vrouwen achter Weaving begonnen met het maken van de prachtigste stoffen, precies de stof die je met de aankoop van deze prachtige pennenzak in huis haalt.

Bijkomende informatie

Print

Geometric, Stripes