Aanbieding!

Oorbellen ‘Nesta’ – Wit

7,00

-53%

Deze witte Nesta oorbellen zijn gemaakt van gerecycleerde kranten. Het zijn niet alleen mooie eye-catchers met een sociale impact, ze zijn ook uiterst comfortabel om de hele dag te dragen. Ze zijn extreem licht, omdat ze gemaakt zijn van papier. Ideaal voor vrouwen die graag opvallende juwelen dragen zonder het gewicht te voelen.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf €75

Vandaag besteld, morgen verzonden.

  • 100% vegan, duurzaam en ethisch verantwoord
  • 14 dagen makkelijk retourneren
  • Veilig betalen

Over Quazi Design

Quazi Design is ontstaan vanuit een samenwerking tussen een designer en een lokale uitgever. Samen besloten ze een project op te zetten dat lokale werkgelegenheid creëerde in Eswatini, in het zuiden van Afrika. Wat in 2010 begon als een lokaal experiment voor sociale impact, is vandaag een bloeiende en veelbelovende gemeenschap die zich richt op het werk van lokale ambachtsvrouwen en kunstenaars. Alle producten worden met de hand gemaakt van papierresten, door een klein team van vrouwen die een eerlijk loon krijgen via een vast contract.

Naast haar sociale missie heeft Quazi Design ook een duurzame missie: alle kralen worden dan ook gemaakt van papierresten en andere gerecycleerde materialen. Door gebruik te maken van materiaalresten en droogtechnieken die optimaal gebruik maken van de zon en het plaatselijke klimaat, kunnen we spreken van een project dat 100% in lijn ligt met de waarden van ETIKL: duurzaam, veganistisch en ethisch.