Shopping Cart

Blijf je graag op de hoogte? Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief

Culinair

Dit zijn de beste vegan restaurants in Leuven

ETIKL Magazine Best vegan restaurants Leuven Food

Als veganist is het heerlijk om te tafelen of naar een afhaalmenu te kijken en alles te kunnen bestellen, zonder de ingrediëntenlijst kritisch door te spitten. Om jou naar al die zalige plekken te gidsen, publiceren we regelmatig updates waarin de beste plantaardige restaurants in een bepaalde stad worden opgelijst. Dit zijn de beste vegan restaurants in Leuven. 

Noordoever 

Adres: Vaartkom 17A, 3000 Leuven
Concept: Noordoever brengt een verse, vegan én lokale keuken naar een industrieel pand aan de rand van Leuven, in de hippe wijk 'Vaartkom'. Je proeft er van verschillende gerechten die in buffetvorm aangeboden worden, waarbij je per 100 gram betaalt. De leuke gadgetmuur presenteert leuke foodproducten voor thuis, hippe beautymerken en leuke cadeautjes.
Troef: Veel zitplaatsen en ’s zomers aangenaam terras, seizoensgebonden keuken.
www.noordoever.be 

Greenway 

Adres: Parijsstraat 12, 3000 Leuven
Concept: Het is de missie van Greenway om te bewijzen dat gezonde, duurzame en lekkere voeding perfect samengaan. Greenway heeft een reeks eigen restaurants en biedt ook producten in de supermarkt aan, zoals vleesvervangers.
Troef: Plantaardige gerechten die ideaal én laagdrempelig zijn om vleeseters te laten kennismaken met de vegan keuken.
www.greenway.be 

Life Bar 

Adres: Parijsstraat 48, 3000 Leuven
Concept: Life Bar is een hippe plek, gevestigd in een van de meest gezellige straten van Leuven. Deze ontbijt- en lunchbar brengt eerlijke, frisse en gezonde gerechten aan een erg schappelijke prijs en is daarom een van de beste vegan restaurants van Leuven.
Troef: De mooiste lunchtafels, en bijzonder mooi gedresseerde gerechten.
www.lifebar.be