Aanbieding!

Konjac Gezichtsscrub Spons – Wit

4,00

-50%

Deze konjac spons vervangt je dagelijkse scrub en laat je gelaat op natuurlijke wijze stralen. Dit resulteert in een mooie, egale en natuurlijke huid.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf €75

Vandaag besteld, morgen verzonden.

  • 100% vegan, duurzaam en ethisch verantwoord
  • 14 dagen makkelijk retourneren
  • Veilig betalen

De konjac spons is bijzonder geschikt voor het reinigen van de gevoelige huid. De lichte peeling stimuleert de huid en geeft de bloedsomloop een boost. Deze gezichtsscrub is tot drie maanden houdbaar en kan gebruikt worden tot hij is opgelost.

De spons wordt hard wanneer hij droog is. Als je hem een paar minuten in water legt zet de Konjac scrub uit en wordt hij weer zacht!

Waarom scrubben met een Konjac spons?
Scrubs zitten nog steeds vol met opzettelijk toegevoegde micro- en nanoplastics. Deze minuscule deeltjes plastic binden zich aan ziekteverwekkende stoffen en kunnen overal binnendringen, zelfs in ons eigen lichaam, met alle gevolgen van dien. Stap dus over op plasticvrije alternatieven en stop met het gebruik van plastic in je lichaamsverzorging. En als dat nog niet genoeg reden is om je te overtuigen: het gebruik van een konjacspons is ook nog eens veel goedkoper dan gewone scrubs.

Materiaal: 100% konjac plant