Aanbieding!

Keramische Kralen voor Waterfiltering

7,00

-50%

Deze keramische parels zijn ware tovenaars die je leidingwater filteren en het een stuk smakelijker maken. Ze helpen het kalkgehalte en de slechte smaak van kraanwater tot een absoluut minimum te beperken. Leg de kralen in een liter water en wacht 10 minuten, en voilà: het water is weer schoon!

Op voorraad

Gratis verzending vanaf €75

Vandaag besteld, morgen verzonden.

  • 100% vegan, duurzaam en ethisch verantwoord
  • 14 dagen makkelijk retourneren
  • Veilig betalen

Deze zak met 15 keramische kralen is afkomstig uit Japan. Wat doen ze? Chloor verdampt, onzuiverheden in het leidingwater worden afgebroken en kalkaanslag wordt geneutraliseerd. Het gebruik van keramische parels is de perfecte manier om plastic te vermijden, heeft een grote ecologische impact, en bespaart jej een hoop geld.

Eerste gebruik:

Kook de 15 kralen gedurende 15 minuten in water. Doe ze daarna in een karaf en vul aan met kraanwater. Wacht bij het eerste gebruik ongeveer 30 minuten tot al het water gefilterd is. Als de karaf leeg is, kan je hem onmiddellijk hervullen met water en moet je slechts tien minuten wachten tot het water is gereinigd.

Onderhoud:

De parels hebben een houdbaarheid van ongeveer tien jaar, tenzij ze mechanisch versleten zijn. Bijvoorbeeld wanneer een parel gebarsten is, raden wij aan deze te vervangen. Zodra de werking van de parels lijkt af te nemen, door ophoping van kalk in de parel, is het raadzaam ze opnieuw te koken, zoals bij het eerste gebruik.
Het wassen van de zak op 30° is aan te bevelen.

Herkomst:

Keramische parels vervaardigd in Japan.
100% OEKO-TEX® gecertificeerd katoenen zakje. Het zakje is gemaakt in Frankrijk in ateliers voor mensen in sociale reïntegratiesituaties.