Geschenkset met arganolie & Ghassoul poeder

32,95

Deze luxe geschenkset bevat alles wat je nodig hebt voor de verzorging van je huid, haar en nagels. Ze bevat een flesje van 50 ml pure arganolie, een zakje met 200 gram Ghassoul poeder, een houten lepeltje en een heleboel gedroogde rozen.

Uitverkocht

Gratis verzending vanaf €75

Vandaag besteld, morgen verzonden.

  • 100% vegan, duurzaam en ethisch verantwoord
  • 14 dagen makkelijk retourneren
  • Veilig betalen

Deze geschenkset bevat:

  • 50 ml pure arganolie
  • 200 gram Ghassoul poeder
  • een houten lepel
  • rozen om bijvoorbeeld uw eigen rozenolie te maken

Arganolie is een van de mooiste pure producten als het gaat om lichaams-, gezichts- en haarverzorging. Gebruik dit wonderproduct als serum, crème of massageolie en ervaar de natuurlijke kracht van arganolie: boordevol vitamine E, Omega 3 en 6.

Ghassoul wordt gemaakt van vulkanische klei uit het Atlasgebergte en staat bekend om zijn reinigende werking, waardoor gifstoffen uit de huid worden verwijderd. Het perfecte ingrediënt voor gezichts- en haarmaskers, of als alternatief voor douchegel en shampoo. Het poeder bevat een hoge concentratie pro-vitaminen, kalium, magnesium, ijzer, natrium en calcium. Deze vitaminen en mineralen zuiveren en beschermen je huid, gezicht, lichaam en voeten. Het is een biologisch en zuiver product zonder extra toevoegingen. Het Ghassoul poeder wordt geleverd met een elegante houten lepel. Het is belangrijk dat je het masker mengt met een houten lepel in een stenen of glazen kom. Vermijd het gebruik van metaal in combinatie met Ghassoul omdat het dan zijn magnetische werking verliest.

Over Anna Pure

Anna Pure biedt een collectie producten aan uit de Arganeraie, een gebied in het zuidwesten van Marokko. De arganolie wordt verkregen uit de eerste persing. De leverancier van Anna Nera controleert het hele productieproces, wat garandeert dat de olie koud en handgeperst is. De arganolie van Anna Nera heeft verschillende kwaliteitslabels, waaronder Fair for Life en EcoCert.