Aanbieding!

Detox Tabletten voor Wasmachine

3,00

-39%

Deze detox tabletten voor je wasmachine helpen om het toestel grondig te reinigen. Ze verwijderen de ophoping van poeder of vloeistoffen, reinigen de leidingen en ontdoen het apparaat van nare geurtjes.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf €75

Vandaag besteld, morgen verzonden.

  • 100% vegan, duurzaam en ethisch verantwoord
  • 14 dagen makkelijk retourneren
  • Veilig betalen

Wist je dat je wasmachine regelmatig grondig moet worden gereinigd om optimaal te presteren? Wanneer je gewone wasmiddelen gebruikt, maskeren hun sterke parfums en chemicaliën de geur van opgehoopte resten die zich bevinden in de moeilijk bereikbare leidingen en spleten van je wasmachine. Daarom is het heel belangrijk om je machine te ‘detoxen’ wanneer je stopt met het gebruik van chemische wasmiddelen. Zoniet, zal je onmiddellijk beginnen te ruiken wat er werkelijk in de leidingen van je wasmachine zit.

Met deze Ecoegg detox tabletten voor je wasmachine ben je gelukkig snel van die nare geurtjes af. Door het probleem bij de wortel aan te pakken, verwijderen deze detox tabletten alle vieze resten zodat je weer aan de slag kunt met een spic en span apparaat.

Verpakking: 6 detox tabletten
Samenstelling: Natriumcarbonaat
Herkomst: Gemaakt in het Verenigd Koninkrijk

Hoe gebruik je deze detox tabletten van Ecoegg?

Open een tablet en plaats deze in de trommel van je lege machine (zonder kleding!) en laat vervolgens het heetste wasprogramma draaien, bij voorkeur op 90 graden. Wij raden aan om dit elke maand te doen. Dit zorgt ervoor dat je wasmachine efficiënter werkt en de leidingen schoon blijven.